U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Klachten en retouren

Indien een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u dit zonder problemen binnen 14 dagen retourneren. Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, dient dit binnen 14 dagen na ontvangst van het product aan ons te worden gemeld. U kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping of een e-mail sturen naar info@thevinylear.nl.

Na ontvangst van uw verzoek, kunt u het product met alle geleverde toebehoren volgens onze instructies terugzenden, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking. Als de fout aan onze kant ligt, zoals een verkeerd geleverde elpee, dan zijn de retourkosten uiteraard voor ons. Wanneer dit niet het geval is, zijn de kosten van de retourzending voor rekening van de klant.

Een retourzending gebeurt altijd voor risico van de klant. Dit houdt in dat thevinylear.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer en bewaar dit goed.

Na ontvangst van het retour gezonden product controleren wij het artikel en streven er naar om uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag en de verzendkosten van de oorspronkelijke zending terug te storten op uw rekening.